Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GALERI RESORT HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat chiar pe malul marii, Galeri Resort 5* ofera acces usor atat catre Side cat si catre Alanya. Complexul Galeri Resort 5* ofera camere modern mobilate si cu un design elegant. Facilitati hotel
Restaurant principal, 5 baruri, Vitamin bar, restaurant a la carte, piscina exterioara, piscina interioara, piscina pentru copii, animatie, aquapark, minidiscoteca, loc de joaca pentru copii, baie turceasca, sauna, camera de relaxare, jacuzzi, parcare, SPA, magazine, fotograf. Servicii cu plata: room service, centru de cumparaturi, coafor, centru inchirieri masini, cabinet medical, seif in camera, spalatorie, telefon/fax.

Localizare
Hotelul este situat la 30 km de Side, 35 km de Alanya, 90 km de aeroportul din Antalya si la 100 de km de central orasului Antalya pe plaja proprie cu nisip si pietricele.

Plaja
La 50 m de hotelse afla plaja cu nisip si pietricele.

Facilitati camere
Camerele hotelului sunt dotate cu: minibar, TV satelit, telefon direct, aer conditionat,seif, baie cu cada si uscator de par precum si balcon.

Sport si agrement
Terenuri de tenis, activitati culturale, spectacole in timpul serii, muzica live, seara turceasca, discoteca, petreceri la piscina si in gradina, karaoke, darts, biliard, internet wireless in lobby, miniclub pentru copii 4-12 ani, volei pe plaja, centru fitness, step, aerobic, gimnastica, tenis de masa, minigolf, lectii de dans.