Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EN VIE BEACH BOUTIQUE HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferind o terasă şi o cadă cu hidromasaj, hotelul tip boutique En Vie Beach se află în oraşul Alanya din Regiunea Mediteraneană a Turciei, la 200 de metri de Piaţa Atatürk din Alanya. Hotelul are o terasă la soare şi vedere la mare, iar oaspeţii pot lua masa la restaurant.Turnul Roşu din Alanya este la 1,1 km de hotelul tip boutique En Vie Beach, iar peştera Damlataş se află la 1,7 km. Aeroportul Gazipaşa este la 38 km de proprietate.

Toate camerele acestui hotel sunt dotate cu aer condiţionat şi TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Unele au terasă sau balcon. Pentru un plus de confort, aveţi la dispoziţie articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr.

Pe lângă restaurantul principal, această proprietate are un restaurant à la carte, un lounge pe plajă şi un bar pe plajă. Recepţia are program nonstop.

În zonă oaspeţii pot practica diverse activităţi, inclusiv snorkelling, scufundări şi canotaj. Hotelul oferă servicii de închiriere de autoturisme şi biciclete.

Locatie