Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EFTALIA MARIN RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Hotelul este situat in regiunea Turkler la 18km de centrul orasului Alanya, la 4km de centrul orasului Konakli si la 100km de aeroportul Antalya.

Cazare:
In total sunt 491 camere in doua cladiri principale: camere standard (28m², un dormitor, o baie, max.3+1pax), camere Large (32m², un dormitor mare, o baie, max.3+1pax), camere Family tip A (62m², doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max.4+1pax) si 5 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au baie proprie cu dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon, mini bar, seif, TV satelit si canale de muzica, balcon.

Service:
Ultra All inclusive – bufet pentru mic dejun, mic dejun taziu, pranz, cina, dimineata si dupa amiaza gustari, cafea, ceai si prajituri, gustari seara tarziu, toate bauturile alcoolice si nealcoolice locale intre orelele 10.00 -24.00, restaurantele A’la Carte cu rezervare in prealabil o data pe sejur, inghetata la barul de la piscina. Nu sunt incluse: toate bauturile din import, toate bauturile imbuteliate, suc natural, room service, bauturile in Disco club (Eftalia island).

Facilitati:
Restaurantul principal pentru servirea meselor tip bufet, restaurantele A’la Carte – Turcesc si Italian, lobby bar, bar la piscina, bar pe plaja. Servicii medicale la cerere, spalatorie, baby sitting, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe calculator, magazine, rent a car sunt cu plata. Conectarea la internet WI – Fi este gratuita in zonele publice ale hotelului.

Plaja:
Plaja privata la 400m de hotel, cu pietricele, cu sezlonguri, umbrelute si prosoape pentru plaja – gratuit. Shuttle catre plaja la fiecare 30 min, intre orele 09.00 – 18.00.

Sport si divertisment:
Piscine exterioare pentru adulti si copii, Aqua Park (Eftalia island), centru fitness, baie Turceasca, sauna, baie de abur, tenis de masa, terenuri de tenis, baschet, volei. Servicii cu plata: sporturi nautice, nocturna pentru terenurile de tenis, biliard, centrul de infrumusetare, masaj.
Program de divertisment in timpul zilei, competitii, spectacole de seara. Mini club pentru copii cu varste intre 04 -12 ani (Eftalia island).

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie