Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delphin Botanik Platinum


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Site web
http://www.botanikplatinum.com/en/overview-en

Spa & Wellness
Centrul SPA cuprinde piscina interioara, diverse tipuri de masaje, baie turceasca, jacuzzi, salon cosmetic, camera de aburi.

Drinks & Food
Hotelul ofera restaurant principal, 5 restaurante a la carte: cu specific mexican (Sabor), gastronomie italiana (Vivaldi), bucatarie greceasca (Risus), specialitati frantuzesti si asiatice, precum si barurile: Lobby bar, Snack Bar, Vitamin Bar, Tantuni, Kumpir, bar la piscina si bistro bar. Accesul la restaurantele a-la-carte sunt disponibile gratuit o singura data pe sejur.

Sport & Divertisment
Turistilor le stau la dispozitie piscina exterioara, piscina interioara, 1 teren de tenis, masa de tenis, volei pe plaja, darts, canoe, sedinte de aerobic, aqua parc, Luna Park, specatcole de divertisment zilnice, seri tematice, acces internet WIFI, sala de jocuri video.

Localizare
Hotelul Delphin Botanik Platinum, deschis in 2014, este situat la o distanta de 90km pana la aeroportul international din Antalya si 32 km de Alanya si Side.