Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLUB HOTEL KARABURUN


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Club & Hotel Karaburun - Halal All Incusive se află în stațiunea Okurcalar, la 5 km de castelul de importanță istorică Alarahan.

Fiecare dintre camerele acestui hotel este dotată cu aer condiționat și TV cu ecran plat. Club & Hotel Karaburun oferă acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate.

Oferă o piscină sezonieră în aer liber, un loc de joacă pentru copii și o terasă la soare. Oaspeții au la dispoziție un bar. Zona de plajă este ideală pentru a beneficia de briza caldă mediteraneană pe malul mării.La Club & Hotel Karaburun - Halal All Inclusive oaspeții își pot începe ziua cu un mic dejun tip bufet generos. La proprietate există un salon de coafură. Hotelul are o zonă privată de plajă şi oferă un serviciu de închiriere de autoturisme. La hotel se poate juca tenis de masă, biliard și darts. Aeroportul Gazipaşa - Alanya este situat la 66 km.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie