Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat in regiunea Konakli, la 12 km de Alanya si la 120 km de aeroportul Antalya.

Cazare: Hotelul dispune de un numar total de 196 camere, din care: 82 camere standard in cladirea principala (18 m², 2 +1 persoane), 88 camere standard in partea de club (20 m², 2 +2 persoane) si 26 camere family (23 m², max.5persoane). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cada, dus si uscator de par, sistem “split” de aer conditionat, telefon direct, seif (contra cost), mini-bar, TVsatelit si canale de muzica, balcon.

Servicii: All inclusive - bufet deschis la micul dejun, pranz, dupa-amiaza ceai, cafea, prajituri, cina, toate bauturile locale alcoolice si nonalcoolice in intervalul orar 10.00-24.00. Nu sunt incluse in conceptul all inclusive: bauturile de import, sucurile de fructe proaspete, bauturile imbuteliate, inghetata, toate produsele alimentare si bauturile dupa ora 24.00.

Facilitati: Restaurant principal, restaurant snack, baruri pe plaja si la piscina. Serviciile medicale, spalatoria, telefonul, faxul, internetul, jocurile la calculator, centrul comercial, serviciul “rent a car” sunt cu plata.

Plaja: Hotelul dispune de plaja privata, iar sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite. Prosoapele de plaja nu sunt disponibile.

Sport si divertisment: Piscine exterioare pentru adulti si copii, 2 tobogane, teren de tenis, volei de plaja, tenis de masa.

Cu plata sunt: sporturile nautice, iluminarea nocturna la terenurile de tenis, baia turceasca, sauna, masajul, biliardul. Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si programe de animatie seara, mini club pentru copii.

Locatie