Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Campus Hill Hotel, situat pe o suprafață de 5.000 m² și este situat la 10 km de centrul orașului Alanya, la 35 km de Aeroportul Gazipașa și la 135 km de Aeroportul Antalya.

Hotelul are camere de 21 m² - 45 m², mobilate modern.

Este disponibil transfer între hotel și plaja privată pentru a vă asigura confortul. Există, de asemenea, un serviciu de transfer la centrul orașului cu o taxă.

Dispune de Mini market, coafor, sala TV, biblioteca, patiserie, baruri, 1 piscină interioară, tobogan cu 3 benzi, animație în piscina principală, șezlonguri, șezlonguri și perne și prosoape sunt gratuite. Internet wireless este disponibil gratuit în camere și în toate zonele publice.Aici veți găsi cele mai remarcabile mâncăruri tradiționale turcești și contemporane din bucătăria internațională.
Puteți beneficia de facilitățile privilegiate ale Hotelului Campus Hill, fără a vă compromite confortul pentru o vacanță liniștită, departe de zgomotul din centrul naturii, cu arhitectura sa prietenoasă cu natura, cu decor exclusivist și modern.

Locatie