Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Bone Club SVS este situat in Mahmutlar, la 10 km de Alanya, la 140 km de Aeroportul din Antalya si la 50 m de plaja.

Facilitati camere: In structura de cazare a Hotelului Bone Club SVS exista 235 de camere standard si 10 camere triple si 8 camere suit. Toate camerele au in dotare: baie proprie, uscator de par, TV, telefon si aer conditionat.

Facilitati hotel: Hotelul oferă oaspeţilor săi un restaurant tip bufet, lounge cu TV, un magazin şi o parcare auto. Există un club pentru copii şi loc de joacă pentru copii pentru oaspeţii mai tineri. Alte facilităţi la dispoziţia oaspeţilor în hotel includ un hol cu recepţie de 24 de ore şi check-out servicii, un seif, facilităţi de schimb valutar, acces la lift şi un stand de ziare. Un bar şi o discotecă oferă băuturi şi divertisment (taxa suplimentara pentru băuturi în discoteca) şi oaspeţii pot face uz de facilităţi de conferinţe şi acces la WLAN Internet (contra cost). Acest hotel are o zonă de plajă privată, piscină în aer liber și o baie turcească. Oaspeții se pot antrena în centrul de fitness și sa se relaxeze în saună și la masaj.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Loc de joaca pentru copii

Locatie