Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE DIAMOND ALYA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este situat în regiunea populara de vacanţă din Alanya, la doar 50 m de plaja privată de nisip. Centrul oraşului Alanya, cu magazine, restaurante şi baruri este la 2,5 km, Aeroportul Internaţional din Antalya se află la 125 km.

Facilitati camere: Camerele cu aer condiţionat ale Hotelului Blue Diamond Alya au un televizor cu ecran plat cu programe prin satelit, ferestre din podea până în tavan şi minibar. Există un balcon şi o baie privată cu uscător de păr, articole de toaletă gratuite şi duş sau cadă.

Facilitati hotel: Având o zonă de plajă privată cu şezlonguri şi umbrele de soare gratuite, acest hotel oferă şi o piscină în aer liber cu tobogane. Include acces Wi-Fi gratuit în întreaga incintă. Micul dejun, prânzul şi cina se servesc sub formă de bufet la restaurantul hotelului, atât în sală, cât şi în aer liber. Barul este locul ideal pentru a savura băuturi reconfortante.

Oaspeţii pot face mişcare la centrul de fitness şi se pot relaxa în baia turcească sau la saună. De asemenea, puteţi juca biliard sau darts. Castelul din Alanya este la 7 km.

La cerere şi în schimbul unui cost suplimentar se poate asigura un serviciu de transfer. Există parcare privată gratuită.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Wi-Fi

Locatie