Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotel se afla in regiunea Incekum, la 20km de Alanya si la 100km fata de aeroportul din Antalya.

Cazare: Hotelul are un numar total de 325 camere in cladirea principala si in cladirea Annex (categoria camerelor din cladirea anexa este de 4* iar aceasta se afla la 350m de cladirea principala Diamond si fata de plaja, trecerea facandu-se printr-un tunel catre acestea; oaspetii cazati in cladirea Annex au receptie separata, restaurant separat si, cu exceptia restaurantului principal, pot folosi toate facilitatile hotelului). Serviciile de masa din restaurantul aflat in cladirea Anexa sunt inferioare celor din cladirea principala, mancarea fiind slab diversificata.

- Camere standard in cladirea principala (30m², un dormitor, o baie, max.2+2pax);

- camere family in cladirea principala (45m², doua dormitoare cu usa intre ele, max4pax);

- camere standard in cladirea Annex (19m², un dormitor, o baie, max.2+1pax).

Toate camerele au baie privata cu cada, uscator de par, aer conditionat tip split, mini bar (apa si bauturi racoritoare la sosire, apoi realimentat zilnic numai cu apa), seif (contra cost), TV prin satelit, lparchet lamintat, WI – FI (contra cost), balcon.

Servicii: All inclusive plus – tip bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari dupa amiaza, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare pana la ora 00.00, inghetata la Patisserie intre anumite ore, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: bauturile din import, bauturile imbuteliate, sucurile naturale din fructe, room service.

Facilitati: Restaurant principal tip bufet, baruri la piscina si pe teritoriul hotelului. Contra cost: servicii medicale, spalatorie si curatatorie, coafor, telefon, fax, internet, jocuri pe computer, magazine, rent a car. Conexiunea la internet WI-FI este disponibila contra cost.

Plaja: Plaja privata de nisip, sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja (cu depozit) gratuite.

Sport si divertisment: Piscina de interior si exterior, (in partea annex exista piscina exterioara), tobogane, centru fitness, baie turceasca, sauna, terenuri de tenis in partea Annex, gimnastica, volei pe plaja, tenis de masa.

Contra cost: sporturile nautice, masaj, nocturna pentru terenurile de tenis, cursurile de tenis, biliard.

Programe de divertisment in timpul zilei, spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste cuprinse intre 04 – 12 ani.

Facilitati

Piscină
Centru Fitness
Loc de joaca pentru copii

Locatie