Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALAIYE RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Alaiye Resort & Spa Hotel situat la 105 km de aeroportul oraşului Antalya, la 22 km de oraşul Alanya, la 2 km de la localitatea Okurcalar, in zona Incekum-Fugla, la 80 m de plaja proprie cu Blue Flag.Facilitati hotel
Construit in anul 2004, ultima renovare in anul 2007, hotelul pune la dispozitia turistilor sai: sauna; centru spa; jacuzzi; centru fitness; amfiteatru; loc de joaca pentru copii; mini club; biliard; teren de tenis; disco; dart; baschet; biliard; tenis de masa; coafor; cabinet medical; internet; sporturi nautice; sala de jocuri; sala de conferinta; un restaurant principal cu sectiune interioara si exterioara; 3 restaurante a la carte: otoman, mediteranean, chinezesc, bar in hol; bar la piscina; disco bar; Vitamin bar; bar pe plaja, piscina exterioara, piscine interioara cu sectiune pentru copii, piscine de relaxare, aquapark; masaj; baie turceasca. Plaja este cu nisip.

Facilitati camere
Dispune de 443 camere, din care 256 camere standard. Camerele standard sunt dotate cu baie cu cada; telefon, radio, uscator de par, telefon cu linie directa, muzica, TV satelit, aer conditionat, minibar, seif(contra cost).

Localizare
Hotelul Alaiye Resort & Spa situat la 105 km de aeroportul oraşului Antalya, la 22 km de oraşul Alanya, la 2 km de la localitatea Okurcalar, in zona Incekum-Fugla, la 80 m de plaja proprie cu Blue Flag.