Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zawadi Hotel Zanzibar


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Zawadi Hotel este amplasat pe coasta sudica a Zanzibar-ului, pe varful unei stanci ce are panoramica spre Oceanul Indian. Cel mai apropiat aeroport se afla la 60 de minute de hotel.
Facilitati:
Zawadi Hotel dispune de 12 vile pe 100 mp cu vedere spre mare si un water club. Activitatile acvatice la care oaspetii pot participa sunt scufundari, snorkleing si paddling. In complexul hotelului se regaseste centrul de fitness dar si cel de wellness & spa unde se poate beneficia de masaje si tratamente faciale si corporale de relaxare si infrumusetare.
Alt serviciu de care hotelul dispune sunt organizarile de honeymoon sau beach weddings.
Restaurant:
-The Mswakini Beach Bar & Restaurant: serveste toate mesele zilei
-The Drift Wood Dining Room: disponibil doar pentru cina
-The Mali Mali Lounge & Bar: serveste cocktail-uri si bauturi inainte de prepararea cinei.
Tipuri de camere:
-Ocean Front Villas dispun de 100 mp cu vedere spre ocean, baie cu dus si cada separata ,terasa, paturi double, mini bar, TV prin satelit, WIFI, telefon, uscator de par, seif, aer conditionat si piscina

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Facilitati

Exotic