Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
2850 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.11.2024 - 16.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Situat în Uroa, la câțiva pași de plaja Marumbi, Paradise Beach Resort & Spa oferă cazare cu o piscină în aer liber, parcare privată gratuită, un centru de fitness și o grădină. Oferind un lounge comun, complexul de 4 stele oferă camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, fiecare cu baie privată. Proprietatea are o saună, divertisment de seară și un club pentru copii.

La complex, camerele sunt dotate cu birou. Toate camerele includ cutie de valori, în timp ce unele camere oferă și balcon, iar altele au și vedere la mare. Camerele de la Paradise Beach Resort & Spa au lenjerie de pat și prosoape.

La unitatea de cazare veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria africană, indiană și mediteraneană. De asemenea, pot fi solicitate opțiuni vegetariene, fără lactate și halal.

Paradise Beach Resort & Spa oferă o terasă.

Asistență non-stop este disponibilă la recepție, unde personalul vorbește germană, engleză, franceză și olandeză.

Plaja Chwaka este la 2,3 km de complex, iar plaja publică Uroa este la 3 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Abeid Amani Karume International, situat la 36 km de Paradise Beach Resort & Spa, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.



Facilitati

Centru Spa & Wellness
Parcare
Restaurant
Room Service
Bar
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Camere familii
Sala de conferinta
Sporturi
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Rent-a-car
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie