Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tulia Zanzibar Unique Beach Resort

de la
4356 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 27.09.2024 - 02.10.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare:
Tulia Zanzibar Unique Beach Resort este amplasat in satul Pongwe, la 27 km de orasul Zanzibar. Distanta fata de Nungwi si Kendwa este de aproximativ 35 km. Aeroportul este la 35 km de resort (aproximativ o ora de mers cu masina).
Facilitati:
Tulia Zanzibar Unique Beach Resort dispune de organizarea unor excursii care includ vizitarea atractiilor turistice din zona (Stone Town, Jozani Forest, Prison Island, Kuza Cave, Safari Blue, Spice Tour, Farm Tour), activitati sportive disponibile la resort: snorkelling, ciclism, skydiving, yoga, volei pe plaja, fotball si plimbari cu barca.
Centrul de wellness & spa dispune de urmatoarele serivicii: coconut massage, swedish massage, head/foot/back massage, tratamente faciale, manechiura/ pedichiura, aloe vera si body scrub.
Restaurant:
-Main Restaurant
-Picnic at the beach
-Private dinner
Programul pentru fiercare tip de masa este: mic dejun: 8:00-11:00, pranz: 13:00-16:00, cina: 20:00-23:00
*Meniul cheff-ului este foarte variat punand la dispozitie preparate vegane, gluten-free, lactose-free, halal diet si kosher diet
Tipuri de camere:
Toate tipurile de camere dispun de aer conditionat, wifi, LED TV, minibar, aparat de cafea Nespresso, plasa de tantari, hamac, baie cu dus si terasa
-Deluxe Garden Bungalow/ Partial Sea View 120mp: cu vedere spre gradina sau laterala spre mare acest bungalow dispune de pat double si un pat suplimentar la cerere. Capacitatea maxima de trei persoane
-Royal Garden Villa with Jacuzzi 130mp: cu vedere spre gradina acest tip de vila dispune de jacuzzi, o canapea, baie cu cada, un pat double si maxim doua paturi suplimentare la cerere. Capacitatea maxima de patru persoane
-Seafront Luxury Villa 190mp: cu vedere spre mare acest tip de vila dispune de canapea, baie cu cada, un pat double si maxim doua paturi suplimentare la cerere. Capacitatea maxima de patru persoane.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.