Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tui Blue Bahari Zanzibar

de la
3520 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 22.06.2024 - 27.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Descriere

La Hotelul TUI BLUE Bahari Zanzibar, visul tau de vacanta cu un paradis tropical se va implini. Situat direct pe plaja cu nisip perfecta si amplasat intr-o gradina exotica plina de palmieri, acest hotel de 5 stele, decorat ca un palat arab, este alegerea perfecta din Zanzibar. Proiectati o vacanta de plaja confortabila si relaxanta pentru doi sau intreaga familie, pe gustul dvs. personal. TUI BLUE Bahari Zanzibar va incanta cu mai multe restaurante si baruri pentru sarbatoare.
Complexul este inconjurat de gradini exotice si se afla pe plaja Pwani Machangani, avand in vedere Oceanul Indian.
 
 

Localizare

Hotelul TUI BLUE Bahari Zanzibar este situat pe coasta de est a insulei tanzaniene Zanzibar, deasupra plajei. Plaja cu nisip, lunga de cativa kilometri si cu margini de palmier, se poate ajunge in cativa pasi. De la aeroport, timpul de transfer este de aproximativ 60 de minute. Orasul Zanzibar si orasul vechi Stone Town sunt la aproximativ 50 de minute.
 

Facilitati

Proprietatea pune la dispozitie un club dedicat copiilor si centrul spa Dream, care ofera tratamente orientale. Exista si un centru de sporturi nautice si scufundari.
 
Fiecare camera este decorata cu mobilier de lux si are o terasa privata spatioasa. De asemenea, camerele sunt prevazute cu TV prin satelit, minibar si facilitati pentru ceai si cafea. Baia privata este dotata cu dus si articole de toaleta gratuite.
 
Sport and Wellness
 
  • Program sportiv BLUE 7 zile pe saptamana;
  • Sala de fitness
  • Tenis de masa, sageti si bocce
  • Sporturi nautice la furnizori externi contra cost
  • Piscina in SPA BLUE gratuit; Jacuzzi, masaje si tratamente contra cost
 

https://www.tui-blue.com/en/en/home/