Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
3229 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 09.11.2024 - 16.11.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Dhow Inn Boutique este situat pe coasta de sud-est a satului de pescari Paje, la 45 de minute de mers cu mașina de Stone Town. Oferă o piscină, centru de kitesurf și WiFi gratuit.

Fiecare cameră elegantă, cu aer condiționat, are o terasă și vedere la piscină. Este dotată cu minibar, zonă de relaxare și cutie de valori. Patul este drapat cu plase de tantari. Baia privată include duș.

Dhow Inn Boutique Hotel oferă o selecție de restaurante, un lounge și un bar pentru a vă bucura de o mare varietate de alimente proaspete și cocktailuri într-un cadru relaxant și fără pretenții. Trei medii distincte și cochete pentru mâncare și băutură, fiecare cu un meniu și o ambianță unice, oferindu-vă varietate și opțiuni în funcție de starea dvs. de spirit.

Facilitățile pentru oaspeți includ facilități de spălat și depozitare a echipamentelor de surf, facilități de spălătorie, magazine și un serviciu de masaj. Pot fi organizate excursii de o zi în jurul insulei.

Facilitati

Exotic