Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Daca cauti un hotel mic si privat cu o atmosfera prietenoasa si tropicala cu o multitudine de facilitati, acesta este locul

Facilitati camere

Camerele Deluxe sunt echipate cu un pat cu plasa de tantari cu baldachin, aer conditionat, ventilator, baie spatioasa cu o cada, terasa, uscator de par, seif in camera. Cele 5 camere de plaja sunt situate la 30 de metri de plaja. Camerele sunt de dimensiuni diferite (de la 25 m² la 40 m²), acestea sunt potrivite pentru familii sau grupuri. Fiecare camera este dotata cu plasa de tantari, aer conditionat, toaleta cu dus, apa calda si o terasa cu o priveliste uimitoare la ocean. Hotelul gazduieste 14 cabane ecologice, toate oferind vederi la Oceanul Indian. Puteti sa incercati o experienta tropicala in bungaloul The Eco. Camera deschisa de 30 m² cu baie private este dotata cu ventilator, dus, apa calda, plasa de tantari si o terasa individuala cu vedere magnifica la Oceanul Indian.

 

Facilitati hotel

In cadrul restaurantului PALM se serveste micul dejun, pranzul si cina. Bufetul de mic dejun continental cuprinde fructe proaspete, oua, clatite, cereale si multe altele. La pranz este oferita o masa mai usoara cu salata, burgeri, gratar, pizza si alte snackuri. Cina ofera o combinatie de retete din bucataria thailandeza, internationala si insulara. In fiecare sambata seara, in timpul sezonului de varf se organizeaza un show live cu dansatori locali iar restaurantul serveste mancaruri traditionale Swahili. De asemenea, hotelul are si facilitati precum o piscina exterioara, un centru de spa, bar, facilitati pentru sport nautic, club de noapte/DJ si echipament de joaca pentru copii.

 

Localizare hotel

Cristal Resort este situat in inima plajei Page cu nisip alb din Zanzibar, nu departe de barurile si restaurantele populare printre iubitorii vietii de noapte. Aeroportul International Abeid Amani se afla o distanta de aproximativ 50 de km.

 

Facilitati

Centru Spa & Wellness
Parcare
Restaurant
Bar
Seif
Wi-fi / Wireless Lan
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Loc de joaca pt copii
Spalatorie - Curatatorie
Sporturi
Babysitting
Camera pentru bagaje
Rent-a-car
Exotic
Camere nefumători

Locatie