Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baraka Beach Bungalows

de la
3039 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.04.2024 - 12.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat intr-un spatiu verde pitoresc din Nungwi, Baraka Beach Bungalows ofera cazare confortabila si multe alte facilitati, cum ar fi o plaja privata, Wi-Fi gratuit si un centru de infrumusetare.

Facilitati camere

Toate cele 17 camere au Wi-Fi gratuit, balcon sau patio si frigider. De asemenea, este oferit si serviciul de room service, o cada si dus separate si un ventilator de tavan. Baraka Beach Bungalows ofera camere dotate cu aer conditionat, seif si articole de toaleta gratuite. Menajul este asigurat zilnic.

 

Facilitati hotel

Oaspeții pot face plaja pe terasa sau pot savura o bautura la bar. De asemenea, proprietatea ofera optiunea de check-in si check-out expres, receptie deschisa 24 de ore pe zi, un restaurant, centru de infrumusetare, parcare gratuita si o multime de activitati precum snorkelling, scufundari, caiac si pescuit. 

Localizare hotel

Hotelul se afla pe plaja, in Nungwi. In apropierea proprietatii se gasesc diverse restaurante si cafenele, iar Matemwe este la o scurta calatorie cu masina. Personalul prietenos de la biroul de turism va fi bucuros sa va ajute la rezervarea si organizarea de activitati in Nungwi. Aeroportul International Abeid Amani se afla la o distanta de aproximativ 64 de km.