Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE Bahari Zanzibar

de la
4021  3645 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 02.06.2024 - 09.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

TUI Blue Bahari Zanzibar este un complex luxos situat pe plaja Kiwengwa de pe coasta de nord-est a Zanzibarului. Stațiunea este amplasată în grădini exotice pe malul mării la Pwani Machangani, cu vedere la Oceanul Indian. Proprietatea oferă un club dedicat copiilor și oferă Dream Spa, care oferă tratamente orientale. Există, de asemenea, un centru de sporturi nautice și scufundări.

Fiecare cameră are mobilier de lux și are o terasă privată spațioasă. Are TV prin satelit, minibar și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Baia privată are duș și articole de toaletă gratuite.

Oaspeții au la dispoziție 5 restaurante diferite la TUI Blue Bahari Zanzibar, toate oferind o varietate de opțiuni de luat masa și 3 baruri pentru băuturi răcoritoare.

Există 2 piscine cu o zonă pentru copii pentru relaxare și există un centru de sporturi nautice pentru sporturi precum catamaran și windsurfing.

Wi-Fi gratuit este disponibil în întreaga stațiune. Aeroportul Internațional Stone Town este la 45 km.

Locatie