Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Two Brothers Studios


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare
Complexul Two Brothers Studios este situat in centrul statiunii Kalamaki, una dintre cele mai cunoscute din Zakynthos, recomandata atat familiilor cu copii cat si persoanelor care calatoresc singure, oferind o gama variata de facilitati.

Distante
-> 50 km de centrul orasului Zakynthos
-> 3 km de aeroport
-> 100 m de centrul statiunii Kalamaki
-> 1 km de Laganas
-> 800 m de plaja Kalamaki

Facilitati hotel
Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: receptie 24h, seif ( 5 Eur/zi), birou de schimb valutar, fax, acces internet, centru inchirieri masini, piscina cu sectiune pentru copii, sezlonguri si umbrele, bar la piscina, cocktail bar, snack bar deschis toata ziua, TV prin satelit, telefon, baby cot la cerere, parcare privata.

Dotari camere
Complexul Two Brothers Studios este format din 60 de studiouri dotate cu chicineta complet utilata, cafetiera si toaster, frigider, TV, dulap de haine, aer conditionat (contra cost 6 Eur/zi), acces internet wireless, baie privata cu dus, balcoane spatioase cu vedere la piscina sau gradina.