Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PANTHEON HOTEL

de la
1059  1010 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 13.06.2024 - 20.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Zante Pantheon de 3 stele este situat într-una dintre cele mai populare stațiuni de vacanță de vară din Zakynthos, în Tsilivi.

Localizare

Hotelul Pantheon este situat pe coasta de est a insulei Zakynthos, în zona Tsilivi, la doar 700 de metri de plaja frumoasă și de cenru. Portul principal și orașil Zakynthos sunt situate la 6 km de la proprietate, iar aeroportul la 13 km. Tsilivi este situat pe coasta de nord-est a insulei Zakynthos. Este renumit pentru plaja lungă de nisip, cu apele cristaline. Această plajă este răsplătită în fiecare an, cu steagul internațional albastru datorită gradului ridicat de curățenie a mării.

Facilitati hotel

Pantheon include camere confortabile, spațioase, piscină adulți, piscină pentru copii, zonă de recepție, hol, restaurant, bar, lobby, aer condiționat în zonele comune, lift în clădirea principal, parcare, șezlonguri și umbrele lângă piscină, acces internet Wi-Fi, aranjamente pentru închirieri de mașini și motociclete, excursii cu barca, servicii de secretariat, fax, coafor.

Facilitati camere

Hotelul include două clădiri care alcătuite din 25 de camere în total. Clădirea principală este formată din 11 camere duble superioare și 3 camere triple superioare, împreună cu recepția hotelului, lobby și restaurant. Cea de-a doua clădire este formată din 10 camere duble standard.

Dotat modern și decorat cu bun gust, hotelul este potrivit pentru toată lumea, deoarece oferă multe tipuri de camere care vor satisface toate nevoile oaspeților.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Room service
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
Acces internet