Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Merlis Studios

de la
861  688 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Merlis Sudios, este înconjurat de grădini minunate, situat în partea veche a staţiunii Kalamaki. Staţiunea Kalamaki se află în sudul insulei Zakynthos, fiind renumită pentru plaja sa impresionantă, preferată de broaştele ţestoase Caretta-Caretta, de apele cristaline, fiind parte a Golfului Laganas.  Localizare Se află la aproximativ 150 m de plaja cu nisip „Crystal Beach”, la 4 km de capitala insulei şi la 3 km de aeroport.  Facilităţile hotelului Merlis Studios pune la dispoziţia oaspeţilor săi o tavernă, grădini frumos amenajate, acces Wi-Fi în spaţiile publice gratuit și parcare gratuită.  Facilităţile camerelor Camerele sunt dotate cu minifrigider (contra cost), TV, aer condiționat (contra cost), seif (contra cost), baie cu duş și balcon/terasă. Camerele au o suprafață de 30 mp.  Piscină Se pune la dispoziţia turiştilor Piscina „Antonis” aflată în spatele complexului, unde umbrelele şi şezlongurile sunt gratuite.  Plaja Plaja publică cu nisip fin este frumos amenajată, uşor accesibilă, ideală pentru copii. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost .

Localizare

Se află la aproximativ 150 m de plaja cu nisip „Crystal Beach”, la 4 km de capitala insulei şi la 3 km de aeroport.

Facilitati hotel

Merlis Studios pune la dispoziţia oaspeţilor săi o tavernă, grădini frumos amenajate, acces Wi-Fi în spaţiile publice gratuit și parcare gratuită. Se pune la dispoziţia turiştilor Piscina „Antonis” aflată în spatele complexului, unde umbrelele şi şezlongurile sunt gratuite.

Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu chicinetă utilată, plită electrică, minifrigider (contra cost), fierbător, prăjitor de pâine, TV, aer condiționat (contra cost, 7 euro/cameră zi), seif (contra cost, 12 euro/săptămână), baie cu duş și balcon/terasă. Camerele au o suprafață de 30 mp.

Plaja

Plaja publică cu nisip fin este frumos amenajată, uşor accesibilă, ideală pentru copii. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (8 euro/set).

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Receptie 24h
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
AC ( aer conditionat )