Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LETSOS HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Locatie

insula Zakynthos, statiunea Alikanas, la 500 m de la centrul statiunii, la 12 km de orasul Zakynthos si de port si la 15 km de aeroport. Magazine, baruri, taverne, ATM-uri in apropiere.


Recomandari

Zone verzi extinse, o gama variata de camere spatioase, restaurant, baruri, piscina, internet, loc de joaca, servicii de calitate. Hotelul este ideal pentru vacante in familie.


Descriere camere

Total 140 de camere: Double Rooms (~ 30 mp), Family Rooms (~ 50 mp). 

Facilitati camere: aer conditionat (contra cost), TV satelit, telefon, frigider, seif (contra cost), baie cu dus, uscator de par, balcon / terasa. Baby-cot contra cost.

Double Room Pat dublu sau doua paturi de o persoana.

Family Room Living cu chicineta (aragaz cu doua plite, vesela), pat dublu sau doua paturi de o persoana si un dormitor separat cu doua paturi de o persoana sau camera pe 2 nivele (la nivelul inferior chicineta cu aragaz cu 2 plite si vesela, pat dublu; la etajul superior 2 paturi de o persoana).

Curățenie zilnică in camere, schimbarea prosoapelor - de 2 ori pe săptămână, schimbarea lenjeriei - o dată pe săptămână.