Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN SUN RESORT & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

8,7 Locatie excelenta! Booking.com Un corp nou al Hotelului Golden Sun, cu 20 de camere de lux pentru adulti, este acum gata sa ofere servicii de inalta calitate. Golden Sun Resort & Spa 4* se afla la numai 150m de plaja de nisip din Kalamaki si la 400m de centrul orasului Kalamaki. De asemenea, distanta de la aeroport este de 3 km si 5 km de orașul Zakynthos. *Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare:
Golden Sun Resort & Spa 4* se afla la numai 150m de plaja de nisip din Kalamaki si la 400m de centrul orasului Kalamaki. De asemenea, distanta de la aeroport este de 3 km si 5 km de orașul Zakynthos.

Facilitati hotel:
restaurant A La Carte, Spa, bar la piscina, room service 12h, minimarket, parcare privata, spalatorie, Centru Business, Internet Corner, micul dejun in camera, inchirieri masini/biciclete, acces wi-fi, schimb valutar, etc.

Facilitati camere:
Sunt 16 Suite luxoase cu piscina privata (34mp) si 4 cu jacuzzi (34 mp). Acestea pot caza maxim 2 adulti.Fiecare camera este echipata cu pat dublu, mini bar (contra cost), facilitati cafea/ceai, aer conditionat,seif, fier de calcat, masa de calcat (la cerere), fierbator, halate si papuci, produse ingrijire pentru baie, conexiune wi-fi, TV ecran plat si canale prin satelit, baie cu dus.