Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GARDELLI RESORT

de la
2743  2468 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Laganas, la cativa pasi de Pure Beach Club si de plaja lata cu nisip fin din zona. Orasul Zakynthos se afla la o distanta de 9 km iar cel mai apropiat aeroport la 7 km de proprietate. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare
Hotelul este situat in statiunea Laganas, la cativa pasi de Pure Beach Club si de plaja lata cu nisip fin din zona. Orasul Zakynthos se afla la o distanta de 9 km iar cel mai apropiat aeroport la 7 km de proprietate. 

Facilitati hotel
Hotelul pune la dispozitia turistilor:  receptie deschisa non-stop, 2 piscine exterioare pentru adulti, sezlonguri si umbrele gratuite la piscine, tenis de masa, masaj, servicii de spalatorie, birou inchiriere auto si biciclete/motorete, medic de garda, parcare. Internet wireless este disponibil in intreg hotelul si este gratuit. 

Facilitati camere
Acesta dispune de 74 camere care sunt echipate cu: modilier modern, grup sanitar propriu cu cada/dus, balcon/terasa, A/C, T.V, conexiune internet.