Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ecoresort Zefyros


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Ecoresort Zefyros este situat intr-o zona linistita, in Agios Kirikos si este inconjurat de podgorii și livezi de măslini . Camerele elegante, piscina mare, barul și restaurantul, spa-ul și restul facilităților precum si ospitalitatea personalului, fac din EcoResort Zefyros o alegere ideală pentru petrecerea unei vacante reusite si relaxante atat pentru cupluri cat si familiile cu copii. Ecoresort Zefyros oferă 71 de camere elegante și dotate cu toate facilitatile necesare pentru asigurarea confortului de acasa.Toate camerele au aer condiționat , WiFi gratuit, TV-satelit LCD, seif și frigider ,baie privată cu uscător de păr și facilități.

Localizare

Hotelul Zefyros Ecoresort​ se află în Agios Kirykos. Oraşul Zakynthos se află la 6 km de hotel, iar cea mai apropiată plajă se găseşte la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati hotel

Hotelul oferă un centru spa şi transfer gratuit dus-întors pentru Aeroportul Internaţional din Zakynthos. Micul dejun este servit zilnic în zona de luat masa, cu vedere la grădină. Restaurantul oferă mâncăruri italiene, greceşti şi internaţionale. Barul de la piscină serveşte băuturi, cafea şi gustări pe tot parcursul zilei.
        Opţiunile de wellness includ masaje, tratamente de înfrumuseţare şi hamam. Este disponibil un teren de fotbal şi un loc de joacă pentru copii.

Facilitati camera

Toate camerele Hotelului Ecoresort Zefyros includ aer condiţionat(contra cost), TV LCD cu canale prin satelit. Acestea au baie privată cu uscător de păr şi articole de toaletă.

baby cot la cerere (gratuit)