Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ESPERIA HOTEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Stațiunea Laganas este recomandată tinerilor și doritorilor de distracție de toate vârstele, petrecerile aici întinzându-se de regulă până în zori, în fiecare noapte. Hotel Esperia 3* a fost renovat în 2011 și reamenajat cu bun gust, potrivit pentru tinerii aflați în căutarea unui hotel confortabil, într-o zonă centrală.  Localizare Hotelul Esperia 3* este situat în Laganas, la 30 m de plajă, la 8 km de centrul orașului Zante și 7 km de aeroport.  Facilitățile hotelului Hotelul Esperia 3* oferă turiștilor recepție 24 h, snack-bar, restaurant, lounge, snack bar la piscină, centru Spa și jacuzzi (contra cost), sală de gimnastică (gratuit), biliard (contra cost), acces pentru persoane cu dizabilități, internet corner, acces Wi-Fi în lobby și la piscină gratuit, servicii fax/copiere, baby sitting (la cerere), doctor (la cerere), magazin de suveniruri, închiriere de mașini și motociclete, parcare gratuită.  Facilitățile camerelor Toate camerele au telefon, TV, radio, mini-bar (contra cost), aer condiționat (contra cost), seif (contra cost), Wifi gratuit, baie cu duş sau cadă, uscător de păr, balcon sau terasă, unele au vedere la mare. Camerele au o suprafață de 18 mp.  Facilități copii Babysitting (la cerere), piscină în aer liber, teren de joacă.  Piscină Hotelul dispune de o piscină exterioară cu secţiune pentru copii, unde şezlongurile și umbrelele sunt gratuite, bar la piscină.  Plaja Plaja este cu nisip fin, iar intrarea în mare este lină. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost . Plaja
Plaja este cu nisip fin, iar intrarea în mare este lină. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost (aproximativ 8 euro/ set, 2 șezlonguri și o umbrelă).

Facilitati copii
Babysitting (la cerere), piscină în aer liber, teren de joacă.

Facilitati camere
Toate camerele au telefon, TV, radio, mini-bar (contra cost), aer condiționat (contra cost, 7 euro/cameră/zi), seif (contra cost, 18 euro/săptămână), baie cu duş sau cadă, uscător de păr, balcon sauterasă, unele au vedere la mare. Camerele au o suprafață de 18 mp.

Facilitati hotel
Hotelul Esperia oferă turiștilor recepție 24 h, snack-bar, restaurant, lounge, snack bar la piscină, centru Spa și jacuzzi (contra cost), sală de gimnastică (gratuit), biliard (contra cost), acces pentru persoane cu dizabilități, internet corner, acces Wi-Fi în lobby și la piscină gratuit, servicii fax/copiere, baby sitting (la cerere), doctor (la cerere), magazin de suveniruri, închiriere de mașini și motociclete, parcare gratuită. Hotelul dispune de o piscină exterioară cu secţiune pentru copii, unde şezlongurile și umbrelele sunt gratuite, bar la piscină.

Localizare
Hotelul Esperia este situat în Laganas, la 30 m de plajă, la 8 km de centrul orașului Zante și 7 km de aeroport.