Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Castelli

   Agios Sostis, Grecia


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Fabulos - cotat 8,8/10 Booking.com Hotelul Castelli 3* este un hotel deosebit, "verde", orientat spre protejarea mediului inconjurator, renovat in 2015-2016, care se adreseaza doar adultilor cu varsta mai mare de 16 ani. Pozitia sa avantajoasa din Agios Sostis, o zona idilica si linistita din golful Laganas, face din acest hotel locatia ideala pentru o vacanta relaxanta. Celebra plaja Laganas se afla la aproximativ 200 m. Pentru cei care vor sa faca cumparaturi sau sa serveasca masa la taverne, centrul comercial din Laganas se afla la doar 500 m distanta . O statie de autobuz se afla in apropierea hotelului. Recomandat pentru cupluri!Website:
www.castellihotel.com

Drinks & Food
Restaurantul a la carte serveste preparate grecesti si mediteraneene, concentrandu-se pe retete locale si ingrediente organice. Cele mai multe din legumele gatite la restaurantul "Piscina" sunt produse organize provenind din ferma proprie (o mare parte din ferma hotelului este certificata ca fiind ecologica). Uleiul de masline folosit in restaurant provine de la plantatiile de maslini din zona hotelului.

Localizare:
Castelli este localizat in Agios Sostis, la aproximativ 200 m de plaja, 500 m de centrul comercial din Laganas, la 6 km de aeroport. In apropriere se afla si o statie de autobuz.