Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CARAVEL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Facilitati camere
Toate cele 165 de camere ale hotelului Caravel Zante sunt impartite in camere duble standard, family room sau suite. Toate camerele sunt confortabile, decorate in stil traditional, au vedere la mare, la gradina sau spre munte si au in dotare: un pat dublu sau 2 paturi, balcon sau veranda, TV satelit, acces la internet, baie cu dus sau cada, uscator de par, seif, frigider, telefon cu linie directa, baby-cot ( la cerere).

Localizare
Hotelul Caravel Zante este situat pe frumoasa plaja din Tsilivi, la doar 6 km de centrul statiunii si la 8 km de aeroport. Locatia sa este ideala atat pentru familii, cupluri cat si pentru grupuri de prieteni.

Activitati/Divertisment
Pentru petrecerea timpului liber hotelul ofera: jacuzzi, terenuri de tenis si basket, ping-pong, sporturi acvatice, program de animatie, loc de joaca pentru copii.

Facilitati hotel
Hotelul Caravel Zante dispune de restaurant pentru micul dejun, cafenea, camera de zi, internet, 2 piscine, bar pe plaja, parcare, gradini, serviciu de spalatorie si taxi.