Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTIR PALACE

de la
1247  1177 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 19.09.2024 - 26.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Astir Palace isi rasfata turistii cu servicii de calitate si spatii de cazare cu un design atragator, confortabile si primitoare. Imbinand simplicitatea cu luxul, hotelul isi deserveste clientii la cele mai inalte standarde.Facilitati camere
Acest hotel elegant și spațios oferă camere confortabile, moderne și decorate cu bun gust. Toate camerele au în dotare baie cu cadă sau duș, radio, telefon, frigider (contra cost), TV satelit, seif (contra cost), aer condiționat (inclus în tarif doar în lunile iulie și august, pentru restul lunilor contra cost 3 euro/zi), balcon/terasă.

Facilitati hotel
Hotelul dispune de recepție deschisă 24h, piscină exterioară, piscină pentru copii, restaurant, bar, snack bar, bar la piscină, bar pe plajă, terasă la piscină, sală de conferințe cu o capacitate de 300 locuri, parcare, Wifi.

Localizare
Hotelul Astir Palace 4* este stuat pe plaja cu nisip din statiunea Laganas, fiind una dintre cele mai mari plaje din Grecia, 9 km lungime. Hotelul se afla la 800 m fata de centrul statiunii Laganas si la 7 km fata de orasul Zakynthos.