Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Filtre

Au fost gasite 4 hoteluri

Grand Memories

Varadero, Cuba
Destinatii Exotice

LocalizareBucurați-vă de climatul plin de viață al Cubei de plajele cu nisip alb uimitoare și de apele limpezi cu un sejur la luxosul Grand Memories VaraderoFacilitati hotelServicii de masa - Experții culinari de la Grand Memories Varadero au creat o . . .

Melia Marina Varadero

Varadero, Cuba
Destinatii Exotice

Localizare situat direct pe promenada din port la 300 m de plaja la 15 km de centru si la 34 km de aeroport Facilitati format din mai multe cladiri de cate 7 etaje 11 restaurante inclusiv 5 restaurante a la carte si restaurant pe plaja snack bar 8 ba . . .

Iberostar Varadero

Varadero, Cuba
Destinatii Exotice

Descriere HotelIberostar Varadero se afla pe prima linie de la plaja inconjurat de vegetatie tropicalaFacilitatiRestaurant bufet cu show cooking 3 restaurante cu specific japonez mediteranean si international restaurant grill langa piscina Lobby bar . . .

Royalton Hicacos Varadero Resort & Spa

Varadero, Cuba
Destinatii Exotice

DescriereComplexul de lux Royalton Hicacos Varadero Resort Spa 5 all-inclusive destinat exclusiv adultilor este situat pe plajele cu nisip alb din Varadero peninsula Hicacos Istoria sa bogata si ambianta placuta de vacanta fac din aceasta zona funda . . .