Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ZENTRAL CENTER

   Playa De Las Americas, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Zentral Center se afla la 500m fata de plaja, construit in 2003 este destinat in exclusivitate clientilor din mediul business, motiv pentru care este adults only, nu este un hotel de vacanta nu dispune nici de balcoane la camere. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 17 km.Spa & Welness:
Hotelul pune la dispozitia turistilor pentru relaxare o piscina incalzita, un jacuzzi si 2 saune.

Drinks & Food:
Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului principal sau pot deasemenea savura cocktailuri, bauturi alcoolice/non alcoolice la bar.

Sport si Divertisment:
Hotelul face parte dintr-un centru comercial care este unic in sudul Tenerife si astfel le ofera numeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber turistilor cum ar fi: buticuri, restaurante, saloane de infrumusetare, , cinema, piscina, Jacuzzi, sauna.

Localizare:
Hotel Zentral Center a fost construit in anul 2013 si se afla situat in centrul statiunii Playa de las Americas din Tenerife la o distanta de 400 m fata de plaja si la 2 km de clubul de golf Las Americas. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia este de 17 km. Hotelul este recomandat doar pentru adulti.