Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL TENERIFE


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Web page:
http://www.melia.com/en/hotels/spain/tenerife/sol-tenerife/index.html

Spa & Welness:
Contracost turistii beneficiaza de salon de infrumusetare, masaj, manechiura, pedichiura.

Drinks & Food:
Turistii pot servi masa in cadrul restaurantului de tip bufet al hotelului cu preparate atat locale cat si internationale ( in restaurant se afla chiar si un colt special unde se gasesc preparate italienesti ), un bar la piscina unde turisti gasesc dintre cele mai diverse gustari si bauturi, un Lounge Bar deschis seara unde se servesc cocktailuri si “La Palapa Bar” care este deschis doar pentru turistii care au All Inclusive.

Sport si Divertisment:
Pentru petrecerea timpului liber turistii beneficiaza de 3 piscine ( 2 pentru adulti dintre care una este incalzita pe perioada iernii si una pentru copii ), programe de divertisment, aerobic, pilates, darts, tenis de masa, petreceri tematice, show-uri de moda si contracost turistii po avea acces la terenul de tenis.

Locatie:
Sol Tenerife se afla in centrul statiunii Playa de las Americas din Tenerife. Hotelul este situat langa plaja Troya si la 300 m de cea mai buna zona de surf din sudul insulei. Unul dintre cele mai bune parcuri acvatice din lume, Siam Park, se afla la o distanta de doar 1 km. Aeroportul international Reina Sofia se afla la 15 km departare.

Locatie