Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LA SIESTA

   Playa De Las Americas, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Complex de vacanta destinat atat pentru familiile cu copii, cat si pentru cupluri. Se afla la 300 m de ocean, in centrul statiunii Playa de Las Americas din Tenerife. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km.Drinks & Food:
In restaurantul “ El Drago” , turistii se delecteaza cu demonstratii de gatit, specialitati delicioase la gratar sau paste. “El Bohío" SanckBar, aflat in imediata apropiere a piscinei, ofera clientilor diferite tipuri de salate, sandwich-uri, sucuri racoritoare. Oaspetii ce doresc sa petreaca timpul in “Piano Bar Salon” , pot adminra privelistea de pe terasa cu vedere la piscine, pot servi ceai, cafea, cocktail, in atmosfera relaxanta creata de muzica live a unui pian.

Sport si Divertisment:
Hotelul ofera turistilor posibilitatea practicarii mai multor programe de sport precum tennis, darts, aerobic in apa dar si muzica live.

Localizare:
Hotelul La Siesta este recomandat in special familiilor cu copii. Este situat in statiunea Playa de las Americas, la aproximativ 2 km de plaja. Turistii se pot delecta la o sesiune de shopping in unul dintre centrele comerciale din zona. Cel mai apropiat aeroport, Reina Sofia, se afla la o distanta de aproximativ 20 km.

Web page:
http://www.hotelgala.com/en

Spa & Welness
Centrul Wellness “ Natural SPA” ofera facilitate diverse: jacuzzi, sauna, piscina, dusuri, baie de aburi.