Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR LAS DALIAS

   Costa Adeje, Spania

de la
1890 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 06.09.2024 - 09.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Iberostar Las Dalias a fost renovat in anul 2002 si se bucura de o pozitie privilegiata in Playa de las Americas-Costa Adeje.Localizare
Hotelul se afla langa Playa del Bobo, in statiunea Playa de las Americas-Costa Adeje, la 18 km de aeroport si la 500 m de plaja, aproape de magazine, parcuri acvatice si alte diverse posibilitati de distractie.

Facilitati camere
Cele 404 camere sunt dotate cu telefon, satelit TV cu canal de muzica, minibar (contra cost), aer conditionat, seif, baie cu dus si WC, uscator de par, serviciu de curatare a camerei zilnic, balcon.

Facilitati hotel
Este recomandat in special pentru familii. Dispune de restaurante, baruri, magazine, coafor, sala de conferinta, 2 piscine pentru adulti si una pentru copii, terasa, sezlonguri cu saltele si umbrele, prosoape (contra unui depozit) mini club, Internet cafe, programe de divertisment pentru adulti si copii, tenis de masa, darts, volei (gratuit), biliard, tenis si squash (contra cost), scufundari.