Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HARD ROCK HOTEL TENERIFE

   Playa Paraiso, Spania

de la
1803 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hard Rock Hotel Tenerife este un hotel luxos pe malul mării, situat într-o zonă rezidențială liniștită din Costa Adeje. Oferă 3 piscine, o lagună cu apă sărată și WiFi gratuit.

Camerele spațioase, cu aer condiționat, au 1 paturi king-size sau 2 paturi twin, precum și o terasă mobilată, iar baia privată include duș senzorial cu efect de ploaie, uscător de păr, halat de baie și papuci. Acestea au decor modern și au TV cu ecran plat, minibar, iPod docking station, fierbător electric, seif și WIFI gratuit.

Suitele Rock Royalty au, de asemenea, acces la servicii private de concierge, intrare gratuită la spa, 1 pe sejur de persoană, check-in VIP și acces la lounge-ul Rock Royalty, inclusiv gustări și băuturi și ziare zilnice.

Centrul spa al hotelului oferă un circuit termal, o varietate de tratamente, muzică personalizată și băuturi de curtoazie. Există, de asemenea, un centru de fitness și un magazin cu produse marca Hard Rock. Există, de asemenea, săli de întâlnire pentru până la 525 de persoane.

Hotelul Hard Rock Tenerife oferă mai multe facilități de luat masa și de divertisment, un miniclub pentru copii și adolescenți și un club pe plajă.