Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H-10 LAS PALMERAS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Playa de Las Americas din Tenerife, cu acces direct la mare si la promenada. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km.Localizare:
Hotelul Las Palmeras destinat in special familiilor, se afla in statiunea Playa de las Americas, la aproximativ 2 km de plaja. Centrele comerciale aflate in imediata apropiere a hotelului, se numara printre principalele atractiide unde turistii pot achizitiona suveniruri pentru cei dragi. Cel mai apropiat aeroport se afla la aproximativ 20 km de hotel.

Web page:
http://www.hotelh10laspalmeras.com

Drinks & Food:
“Garoe” este un restaurant de tip buffet, unde turistii se pot delecta cu demonstratii de gatit; “Specchio Magico Restaurant”ofera mancaruri cu specific intalienesc; “ La Ballena” , restaurant a la carte ce ofera o minunata priveliste catre mare; “Big Ben Bar” , cu muzica live; “Piano Bar” ofera o minunata priveliste spre gradina subtropicala.

Sport si Divertisment:
Las Palmeras Hotel ofera diverse programe de divertisment, organizate de echipa Blue Team, precum si terenuri special amenajate pentru practicarea diferitelor sporturi: tenis, polo, darts, fotbal, gimnastica.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere nefumatori
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie