Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: in fata marii, cu acces direct la faimoasa plaja El Bobo si langa Casino Playa de Las Americas, la 1,1 km de Siam Park si 15 km de aeroportul Tenerife Sud.


FACILITATI HOTEL: cu un design contemporan, are multe terase cu vederi spectaculoase la mare, potrivit pentru tineri si cupluri (adulti peste 18 ani), cafenea, restaurant, Lobby bar, Disco Bar Teide, Pizzerie, Sunset Beach Bar, Sunse Chill-Out Bar, restaurant a la carte, 3 piscine exterioare si 2 jacuzzi, terase pentru plaja, centru SPA cu salon de infrumusetare si sala de fitness, coafor, terenuri de tenis, sali de evenimente.


TIPURI DE CAMERE: Basic Double Room, Double Rooms, Superior Double Rooms with sea views, Junior Suite, Privilege Rooms, Bungalow, Bungalow with sea view, Suite with sea view, Master Suite.


FACILITATI CAMERE: Camerele Basic Double au in jur de 21 mp, nu au balcon, au vedere la munte, dispun de pat dublu (1,50 x 2,00 m ), baie cu dus sau cada, uscator de par, halate si papuci de baie, oglinda cosmetica, cosmetice in baie, mini-bar (contra-cost), TV LCD, acces la internet wireless, seif (contra-cost), cana electrica, birou.
Superior Privilege Rooms au in jur de 27 mp, balcon cu vedere la mare sau la piscina ( 7 mp), pat dublu (2 x 2 m) sau 2 paturi twin cu posibilitatea de extra-bed si au in plus: cadou de bun venit, expresor de cafea cu capsule (reinoire zilnica), meniu de perne, halate si papuci de baie, prosoape pentru piscina, seif gratuit, acces la Privilege Lounge ( o terasa cu vedere la mare, jacuzzi, sezlonguri, paturi belineze, snack bar), late check out (in functie de disponibilitate).


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Locatie