Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H 10 Costa Adeje Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel luxos, situat in statiunea Costa Adeje din Tenerife, in fata oceanului, cu acces direct la Plaja Enramada. Este alegerea ideala pentru familiile cu copii, dar si pentru cupluri. Animatie si muzica live in fiecare seara. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 21 km.Web page:
http://www.hotelh10costaadejepalace.com

Spa & Welness
Turistii se pot relaxa in centrul SPA, unde pot beneficia de Jacuzzi, sauna, baie turceasca, servicii de infrumusetare, tratamente profesionale si masaj.

Drinks & Food:
Restaurantul “El Jable”, de tip buffet, ofera turistilor demonstratii de gatit si o priveliste impresionanta de pe terasa acestora. In restaurantul “La Tosca” , turistii pot lua masa in terasa din gradina; “Chill-Out Terrace” ofera o priveliste spectaculoasa la mare, Jacuzzi, sezlonguri, zona cu nisip si muzica live.

Sport si Divertisment:
Echipa Blue Team organizeaza diferite programe de practicare a sporturilor precum tenis, minigolf, polo. Aici turistii isi pot petrece timpul si in cadrul centrului sportiv pentru a ramane in forma in perioada vacantei.

Localizare:
Hotelul este situat in statiunea Costa Adeje, la aproximativ 1 km de cea mai apropiata plaja.. Pentru turistii ce doresc o zi de relaxare, terenul de golf Costa Adeje este la mai putin de 4 km distanta fata de hotel. Cel mai important aeroport se afla la aproximativ 20 km de hotel.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie