Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H-10 CONQUISTADOR

   Playa De Las Americas


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in centrul statiunii Playa de las Americas din Tenerife, pe plaja si faleza, intr-o zona foarte animata. Interent WiFi gratuit, facilitati pentru copii, excelent pentru luna de miere. Premiat de Tripadvisor cu Certificatul de Excelenta in 2013 si 2012. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 18 km.Web page:
Site web:http://www.hotelh10conquistador.com

Drinks & Food:
Restaurantul “Tajinaste Restaurant” de tip buffet, ofera oaspetilor demonstratii de gatit; “ La Vita e Bella” , restaurant cu specific italienesc; “Mencey” , restaurant a la carte ce ofera demonstratii de gatit, aflat langa piscina; “Mike’s coffee” unde clientii pot servii ceai, cafea si prajituri facute in casa; “Drago Bar” incanta turistii cu muzica live in timpul serii.

Sport & Divertisment
Hotelul ofera o variata gama de programe de sport organizate de echipa Blue Team. Printre principalele activitati se numara: aerobic in apa, darts, tenis, jocuri de carti, diferite activitati la piscine.

Localizare:
Hotelul este situat in statiunea Playa de las Americas, la aproximativ 2 km de plaja. Turistii se pot delecta la o sesiune de shopping in unul dintre centrele comerciale din zona. Cel mai apropiat aeroport de hotel este Reina Sofia, aflat la o distanta de aproximativ 20 km.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Room service
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Lift
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )