Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat pe faimoasa plaja Playa Del Duque din statiunea Costa Adeje, sudul insulei Tenerife. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 20 km. Recomandat in special pentru familii cu copii, camerele fiind foarte spatioase. A castigat premiul Travelers' Choice 2014 Winner! Web page:
http://www.dreamplacehotels.com/en/hotel-gran-tacande/

Spa & Welness:
Centrul-spa al hotelului le ofera oaspetilor sai care vor sa se relaxeze circuite termale, jacuzzi, piscina, piscina cu apa rece, baie turceasca, baie romana, sauna, cabina de relaxare, tratamente corporale, tratamente faciale, masaj.

Drinks & Food:
Hotelul dispune de 3 restaurante unde turistii pot servii atat preparate traditionale, dar si international. Restauranul “Zurron” este de tip bufet cu preparate internationale deschis pentru mic-dejun si cina, restaurant “Bocana Grill” deschis pentru pranz si restaurant “Portofino” le ofera turistilor preparate din bucataria italieneasca. Hotelul are 3 baruri ( Hall Bar, Lobby Bar, Pool Bar ) unde turistii pot servi bauturi si gustari.

Sport si Divertisment:
Turistii se pot relaxa beneficiind de facilitatile hotelului: 3 piscine ( 2 piscine pentru adulti cu apa sarata si o piscina pentru copii ), jacuzzi, billiard, tenis de masa, sala de fitness, programe de divertisment.

Localizare:
Gran Tacande este un hotel de 5 stele situat in statiunea Costa Adeje, la 200 m de plaja Del Duque. Centrul comercial se afla in vecinatatea hotelului, iar parcul acvatic Aqualand se afla la 3 km. Aeroportul international Reina Sofia se afla la o distanta de 20 km.

Locatie