Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GUAYARMINA PRINCESS

   Costa Adeje, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Premiat cu Certificatul de Excelenta Hotel deosebit, construit in stil elegant, situat chiar pe promenada, la doar 150 m de plaja cu nisip Fanabe din Costa Adeje, Tenerife, la 18 km de aeroportul Reina Sofia si la 15 min de mers pe jos pe faleza fata de Playa de Las Americas. In imediata apropiere sunt numeroase magazine si restaurante. Web page:
http://www.princess-hotels.com/en/hotels-tenerife-hotel-guayarmina-princess-4-stars.html

Spa & Welness:
Turistii se pot relaxa la sauna hotelului.

Drinks & Food:
Hotelul pune la dispozitia turistilor 2 restaurante ( unul principal si restaurantul “El Mirador” ). Restaurantul principal este deschis pentru pentru servirea micului-dejun si pentru cina, iar restaurantul “El Mirador” este deschis pentru pranz. Pentru bauturi si gustari hotelul are si 3 baruri ( Bar Vitaminas, Bar Piano, Bar Princesa ), In restaurant, pentru cina, se impune un dress code pentru barbati. Acestia trebuie sa poarte pantaloni lungi si incaltaminte inchisa ( fara papuci, sandale ).

Sport si Divertisment:
Turistii se pot relaxa beneficiind de facilitatile hotelului: 3 piscine ( 2 piscine pentru adulti si una pentru copii ), sala de jocuri, renis de masa, programe de divertisment. Contracost turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati: teren de tenis, teren de squash, billiard.

Localizare:
Hotelul Guayarmina Princess este situat in statiunea Costa Adeje, pe plaja Playa de Fanabe. Plaja este recent premiata cu "Blue Flag" pentru serviciile si facilitatile de care dispune, dar si pentru calitatea apei. Centrul comercial si parcul acvatic se afla la 1 km distanta de hotel, iar aeroportul international se afla la 20 km departare.