Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GALA

   Playa De Las Americas, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel elegant, situat chiar in centrul statiunii Playa de las Americas din Tenerife, cu acces direct la plaja printr-un tunel. Zona este foarte animata.Localizare:
Hotelul de tip SPA, Gala, este recomandat familiilor cu copii. Este situat in statiunea Playa de las Americas. Principalele atractii din zona sunt centrele comericale unde turistii se pot relaxa la cumparaturi. Aeroportul International Tenerife South se afla la 20 km de hotel.

Web page:
http://www.hotelgala.com/en

Spa & Welness
Hotelul dispune de un centru de fitness pentru turistii ce doresc sa se mentina in forma, un centru wellness “ Natural Spa” compus din piscine cu jeturi de apa sub presiune, ce ofera o senzatie placuta de relaxare; sauna; baie de aburi; Jacuzzi.

Drinks & Food:
“Barul Amazonas” este special amenajat pentru turistii ce doresc sa serveasca o varietate de bauturi racoritoare, inghetata, sau gustari. Restaurantul “ Kalahari” ofera oaspetilor preparate traditionale, inghetata, fructe tropicale si o varietate de vinuri apartinand diferitelor tari de pe glob.

Sport si Divertisment:
Buna dispozitie a turistilor este asigurata de zona special amenajata pentru activitati sportive precum darts, ping pong, aerobic in apa, Sunt organizate concerte cu muzica live pentru o varietate de stiluri.