Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DREAM NOELIA SUR

   Playa De Las Americas, Spania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasat excelent in centrul statiunii Playa de las Americas, sudul insulei Tenerife, la 5 min. de mers pe jos fata de plaja, 17 km fata de aeroport si 1.5 km fata de cel mai apropiat teren de golf.Web page:
http://www.dreamplacehotels.com/en/hotel-noelia-sur/

Drinks & Food:
Turistii pot savura preparate delicioase la restaurantul “Las Canadas” unde vor avea parte si de demonstratii culinare dar si de seri tematice cu preparate internationale. Hotelul are si un bar, “Hall Bar” unde se pot relaxa ascultand muzica live.

Sport si Divertisment:
Pentru relaxare turistii au la dispozitie 3 piscine ( 2 pentru adulti si una pentru copii – o piscina pentru adulti se afla pe acoperis ), 4 terase pentru plaja inclusiv o zona pentru nudisti si o zona cu nisip.

Localizare:
Dream Noelia Sur se afla in centrul statiunii Playa de las Americas si reprezinta alegerea perfecta pentru cei ce vor sa exploreze imprejurimile. Hotelul se afla la 1 km distanta fata de plaja Troya, in imediata apropiere a zonei cu magazine si restaurante si la o distanta de 1 km fata de clubul de golf Las Americas. Aeroportul international Reina Sofia se afla la 17 km distanta.