Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Colon Guanahani

de la
1687 
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 05.07.2024 - 08.07.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucharest
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Lant: Adrian Hotels

Anul Constructiei: 1990

Ultima renovare:2014

Distanta fata de aeroportul Tenerife Sud Reina Sofia: 17 km

Localizare : Hotelul se afla situat pe Costa Adeje, in sud, la doar 150 m distanta de plaja. Aeroportul Reina Sofia se afla la 17 km.

Falicitati hotel : Hotelul dispune de 2 piscine incalzite cu apa de mare si gradini luxuriante. De asemenea mai exista si 2 solare, Jacuzzi si paturi balineze cu vedere la mare. Hotelul are un restaurant principal pentru mic dejun si cina , un restaurant a la carte Pergola , 2 baruri cu muzica live si show-uri, centru fitness, tenis de masa, billiard, centru wellness cu Jacuzzi, baie turceasca, sauna si masaj, terenuri golf, serviciu de curatatorie. Hotelul ofera preturi special pentru terenurile de golf din zona precum: Golf Costa Adeje , aflat la 4 km, Golf Las Americas aflat la 4 km si Golf del Sur aflat la 15 km distanta.

Facilitati camere : Hotelul are un numar total de 154 camere ( 62 camere standard,, 83 superior double, 6 suite si 3 superior suite) . Camerele duble sunt complet renovate, minibar, plasma TV, telefon, seif, baia este moderna cu dus sau cada, uscator de par, halat si papuci, balcon sau terasa, aer conditionat, wi-fi. Camerele double superior se diferentiaza de cele double prin suprafata salii de baie. Camere suite au o o zona de relaxare, terasa sau balcon cu vedere la piscine iar baia atat dus cat si cada. Camerele superior suite se afla la etajele superioare si au o terasa cu sezlonguri si dus. Aceste suite pentru 2 persoane sunt compuse din dormitor, living separate si baie cu dus si Jacuzzi.