Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CHATUR PLAYA REAL RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: in Costa Adeje , aproape de playa Fanabe si de zona comerciala.


FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de: receptie 24 ore, restaurant, restaurant a la carte, bar, terasa, bar la piscina, camera de bagaje, 2 piscine pentru adulti, 1 piscina pentru copii, 2 zone cu atractii acvatice pentru copii, centru SPA/Wellness, sala de fitness, conexiune la internet wireless, mini club, potrivit pentru familii, programe de animatie si activitati pentru toate varstele, exchange, inchiriere masini, mini club, parcare.


FACILITATI CAMERE: toate camerele sunt luminoase, mobilate modern, aer conditionat, TV cu ecran plat, baie cu dus sau cada si uscator de par, vedere la piscina/oras, seif, telefon, birou, balcon.
Junior suite au in jur de 44 mp, dormitor cu 2 paturi ce pot fi unite, canapea in living.
Camerele family au 44-50 mp, consta intr-o camera spatioasa cu unul sau 2 dormitoare cu 2 paturi twin ce pot fi unite, 1 canapea in living, bucatarie, balcon cu vedere la oras /piscina. Bucataria dispune de : frigider, microunde, cana electrica, filtru de cafea, ustensile.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.