Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Sea Lagos de Caesar


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LOCALIZARE: Hotelul este localizat aproape de stancile Los Gigantes si la 400 metri de plaja cu nisip negru, la 33 km de aeroportul din partea de sud a statiunii si 56 km de aeroportul din partea de nord a statiunii, in inima orasului Puerto de Santiago, intr-o zona cu multe magazine, restaurante, activitati sportive si viata de noapte.


CAPACITATE: 116 camere.


FACILITATI HOTEL: Hotelul pune la dispozitia oaspetilor o serie de facilitati precum: 2 baruri, restaurant, piscina exterioara, piscina separata pentru copii, terasa insorita si zona de relaxare pe acoperis, bar la piscina, sala de fitness, mini club, coafor, lift, exchange, receptie 24 de ore, programe de animatie, spectacole seara, prosoape la piscina, spalatorie, serviciu inchirere masini, rampe pentru persoane cu dizabilitati.


DOTARI CAMERE: Camerele junior suite au in jur de 50 m2, sunt perfecte atat pentru cupluri cat si pentru familii, dispun de aer confitionat, terasa cu vedere specatculoasa la mare, baie, TV prin satelit, acces internet wireless gratuit, minibar, seif (contra cost), canapea extensibila.


ALL INCLUSIVE: mic dejun (08:00-10:00), pranz (13:00-15:00), cina (19:00-21:30) a servite tip bufet in restaurantul principal, bauturi alcoolice si non alcoolice locale servite intre orele 10:30-23:00, inghetata, gustari la barul de la piscina intre orele 11-17:00. Barul de la piscina serveste bauturi alcoolice si non alcoolice, sucuri, bauturi calde si gustari reci de la 10:00 la 18:00.



Locatie