Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

XPERIENCE SEA BREEZE RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat intr-un loc de vis din Golful Sharks, Xperience Sea Breeze Resort hotel se mandreste cu o plaja unica, oferind privelisti minunate la Marea Rosie.
Pentru cei mai aventurosi se pot organiza excursii memorabile de snorkeling si scufundari, precum si excursii de o zi in apropierea insulei Tiran.
Hotelul dispune si de 5 piscine, jacuzzi, baruri si restaurante elegante, precum si camere mobilate atragator.
Tipurile de camere de care dispune hotelul sunt:
284 camere Xperience, 16 camere de lux Xperience, 2 camere pentru persoanele cu dizabilitati, 2 suite de lux Xperience. Sunt disponibile si camere pentru nefumatori. Camerele dispun de: balcon privat sau terasa, telefon direct cu conexiune internationala, televiziune prin satelit, acces wireless la internet de mare viteza, seif, mini bar, facilitati de ceai si cafea in camera, uscator de par, aparat de ras, aer conditionat individual.
Restaurantele de specialitate ofera preparate culinare locale si internationale si servicii impecabile de servit masa.
Restaurantul Tiran ofera turistilor o experienta culinara unica prin diversitatea de mancaruri preparate de bucatarii instruiti la nivel international.
Printre facilitatile hotelului se enumera: plaja privata, acces la plajele private Xperience, 3 baruri la piscina, un bar pe plaja, 9 piscine dintre care 3 incalzite iarna, un centru de sporturi nautice, club de sanatate de ultima generatie cu sauna, aburi, baie turceasca si 2 jacuzzi, centru de sporturi nautice, echipa de animatie.
In apropierea hotelului, turistii beneficiaza si de magazine, spalatorie, bancomat,
concierge, parcare, 2 lifturi, servicii medicale la cerere, acces wireless la internet de mare viteza in zonele publice si servicii de transfer.