Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labranda Tower Bay


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Acest hotel de 4 stele din Sharm El-Sheikh are vedere la Turnul Labranda si ofera vederi panoramice catre apele turcoaz ale Marii Rosii si ale Muntilor Sinai.Complexul se afla la doar 10 minute de mers cu masina de Golful Naama si la 15 minute de mers cu masina de centrul Sharm el-Sheikh.
Stilul arhitectural al hotelului Labranda Tower Bay este inspirat de un sat traditional egiptean.
Restaurantul hotelului ofera mancaruri traditionale din bucataria egipteana si internationala. Micul dejun tip bufet este servit zilnic.
Golful Labranda Tower ofera posibilitatea de a face snorkeling si scufundari. Facilitatile hotelului includ un teren de tenis si un centru spa cu cada cu hidromasaj, baie turceasca si serviciu de masaj. Acest hotel are o plaja lunga de 700 de metri, o piscina in aer liber si o sala de sport.Exista, de asemenea, un loc de joaca pentru copii.
Toate camerele au aer conditionat, frigider si TV prin cablu. Unele camere au de asemenea, balcon si cada.
Servicii
Hotelul ofera zona de plaja privata, facilitati de gratar, terasa, gradina, piscina si spa, umbrele de plaja, prosoape pentru piscina / plaja, piscina incalzita, piscina in aer liber, baie turceasca / de aburi (contra cost), cada cu hidromasaj / jacuzzi (contra cost), masaj (contra cost), spa (cu cost suplimentar), sauna (contra cost). Printe activitati se enumera si programele de divertisment cu personal specializat, club pentru copii, snorkeling (contra cost), scufundari (contra cost), ping-pong, teren de joaca, teren de tenis
Exista parcare privata gratuita la fata locului (nu este necesara rezervare).
Hotelul ofera si servicii transfer de la aeroport (contra cost), Concierge, Fax / Copiator (contra cost), Schimb valutar, Serviciu de calcat imbracaminte (contra cost), Spalatorie (contra cost), Receptie deschisa nonstop, Facilitati pentru intalniri / banchete (contra cost), magazin , zona pentru fumatori, aer conditionat, facilitati pentru persoane cu handicap, camere pentru nefumatori.
Animalele de companie nu sunt permise.
WiFi disponibil in zonele publice, gratuit.
Limbi vorbite: rusa, italiana, engleza, germana, araba