Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAGUNA VISTA BEACH


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Web page:
http://www.lagunavistasharm.com/index.pl/laguna_vista_beach_hotel

Spa & Welness:
Hotelul dispune de SPA oferind tot felul de programe destinate relaxarii: masaj, sauna, jacuzzi, o piscina incalzita dar si un salon de infrumusetare.

Drinks & Food:
Hotelul dispune de 4 restaurante (2 a la carte) si 6 baruri. Restaurantul Which Way serveste specialitati la gratar si tot felul de mancaruri specific egiptene. Turistii pot savura un cocktail intr-o ambianta de vis la barul Cave ce este inconjurat de o cascada.

Sport & Divertisment:
Oaspetii au la dispozitie gratuit: sala de fitnss, jacuzii, aerobic, aqua aerobic, tenis de masa, volei pe plaja, baschet, teren de fotbal, teren de mini fotbal, discoteca, muzica live. Contra cost: masaj, biliard, sporturi nautice, teren de tenis, echitatie, amfiteatru in stil roman.

Localizare:
Hotelul este situat în stațiunea Sharm El Sheikh, Egipt, la doar 11km de aeroportul international Sharm El Sheikh – hotelul are plaja proprie si se afla la 8km de centrul vechi al orasului.